Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Mēbeļu furnitūra, Industriālie riteņi, furnitūra, skrūves, rokturi, eņģes, viras, vadotnes, mēbeļu ritentiņi, biroja krēslu riteņi, filca spilventiņi, filca paliktņi, gumijas paliktņi, pašlīmējoši skaņas slāpētāji, atdures, skrūvju vāciņi, mēbeļu paliktņi, mēbeļu riteņi, industriālie riteņi, rūpnieciskie riteņi, poliuretāna riteņi,

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Matrači, matracis, lateksa matrači, Latvijā ražotas mēbeles, bezatsperu matrači, ortopēdiskie matrači, porolona matrači, mīkstās mēbeles, Latvijā ražoti matrači, mīksto mēbeļu tirdzniecība, mēbeles internetā, mēbeļu interneta veikali, divpusīgi matrači, matrači ar kokosu, kokosa matracis, anatomiskais matracis, neatkarīgo atsperu

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Saldēšanas iekārtas, refrižeratori, refrižerators, refrižeratoru. CO2 saldēšanas un aukstuma agregāti, BITZER, FRASCOLD, Danfoss, MANEUROP, OPTYMA, COPELAND, HITACHI kompresori, agregāti un pārējā aukstumtehnikai paredzētā produkcija. LU-VE, MODINE, KELVION gaisa dzesētāji un kondensatori. Danfoss, Carel, PEGO, AKO automātika.

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Auto rezerves daļas, motociklu rezerves daļas, eļļas, izpūtēji, bremžu caurules, bremžu cauruļu izgatavošana, sakabes, cilpas, vilkšanas cilpas, pusass šarnīru tripoīdi, universālās stabilizatoru atsaites, opel F23 remkomplekts, BMW ieplūdes kolektoru klapes, Swirl flaps BMW, auto ķīmija, auto krāsas, krievu instrumenti, auto diski, auto

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Santehnika, Santehnikas veikals, Santehnikas tirdzniecība. Santehnika,  santehnikas interneta veikals, internetveikals, internetveikali,  e-veikals, tirdzniecība internetā, santehnikas tirdzniecība, santehnikas vairumtirdzniecība, vairumtirdzniecība internetā, ūdens maisītāji, tualetes podi, akrila vannas, metāla

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Mēbeles viesistabai, moduļu sistēmas, viesistabas komplekti, sekcijas, vitrīnas, plaukti, žurnālgaldiņi, tV galdiņi, piekaramie plaukti, servēšanas galdi, mīkstās mēbeles, komplekti, stūra dīvāni, dīvāni, izvelkamie krēsli, krēsli, pufi. Mēbeles guļamistabai, guļamistabas komplekti, gultas, matrači un restes, skapji, kumodes,

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Auto remonts apkope Saldus, eļļas smērvielas Saldus, autoserviss Saldū, Stūres iekārtu, mehānismu remonts, hidrauliskā stūres pastiprinātāja diagnostika, reduktoru remonts, riteņu, riepu savirzes, izgāzuma regulēšana, Reika, reikas remonts, restaurēšana, Lukturu remonts un maiņa, izpūtēju remonts, metināšanas darbi, metināšana,

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Priekšnama mēbeles, priekšnami, pakaramie, iebūvētie skapji, bīdāmās durvis .

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Re Kā R, SIA

Īles 1a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

 Riepas montējam no 9.00 - 19.00. Re kā R ir pilna servisa automazgātava Dobelē. Piedāvājam kvalitatīvus mazgāšanas pakalpojumus, vaskošanu un salona tīrīšanu jūsu auto. Nodarbojamies arī ar riepu tirdzniecību un riepu servisa pakalpojumus.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39b-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
trubas, vārsti, zobsiksnas, auto detaļu mazumtirdzniecība, virsbūvju daļas, spārni, kapoti, bagažnieki, durvis

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.