Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
, kokapstrādes darba galdi un instrumenti, metālapstrādes darbgaldi, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Stacijas 129k, Daugavpils LV-5401
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
, kokapstrādes darba galdi un instrumenti, metālapstrādes darbgaldi, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
, kokapstrādes darba galdi un instrumenti, metālapstrādes darbgaldi, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
, kokapstrādes darba galdi un instrumenti, metālapstrādes darbgaldi, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
konstrukciju izgatavošana, Ģipškartons, Ģipškartona apdare, Sienas, Starpsienas, Grīdas, Griesti, Logi un durvis

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto serviss. Auto remonts, apkope. Labs autoserviss. Auto elektriķis, diagnostika, auto remonts, serviss Liepājā, sagatavošana TA. Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, autorezerves daļu

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
Karnīze, karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis, durvju stenderu apdare, durvju līste, griestu apdare, sienu apdare, apdare, tapetes, flīzes, apgaismojums, apgaismojuma karnīze, apgaismojuma karnīzes, gaismas karnīze, gaismas karnīzes, slēptais apgaismojums, LED

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

Unika M, SIA

Brīvības 118C, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Metāla konstrukcijas, SIA

Lielupes 28, Jūrmala LV-2015
Par uzņēmumu:

Nodarbojamies ar visu veidu metāla konstrukciju tirdzniecību, izgatavošanu un montāžu. Ražojam žogus, kāpnes un vārtus pēc individuāla projekta, piedāvājam metāla konstrukciju ražošanu un restaurāciju.

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

Bikovs, IK

Skolas 40A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Auto pulēšana ✓ Metināšanas pakalpojumi Par mums::

"Bikova" auto krāsotava piedāvā auto krāsošanu, pulēšanu, kā arī jūsu auto virsbūves remontu un metināšanas pakalpojumus par pieņemamām cenām!

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.