Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Eurobus, veikals - noliktava

Ganību dambis 17 k.4, Rīga LV-1045
Apraksts: Mikroautobusu, kravas automašīnu lietotas, jaunas rezerves daļas, šrots. Ford, Mercedes Benz MB, Citroen, Opel, Toyota, Nissan, Chevrolet, Dacia, Fiat, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volkswagen, Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

RB Motors, SIA, Auto un moto rezerves daļu tirdzniecība

Rūpniecības 39a, Jelgava, LV-3008
Auto rezerves daļu mazumtirdzniecība. Auto rezerves daļu vairumtirdzniecība. Moto rezerves daļu tirdzniecība. Motocikli, kvadracikli, skūteri. Eļļa, eļļas fitri, degvielas filtri, gaisa filtri, salona gaisa filtri, bremžu kluči, bremžu diski, bremžu loki, bremžu suporti, bremžu cilindrs, bremžu cilindra remkomplekts, bremžu trubiņas,

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga, LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi
ZL.LV iesaka

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

R.Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Diennakts SOS serviss. Atslēgu un Durvju SOS Serviss. Atslēgu, durvju, slēdzeņu, seifu un automašīnu atvēršana: Sigulda, Vangaži, Inčukalns, Saulkrasti, Mālpils, Cēsu novads, 50 km no Siguldas, Siguldas novads. Durvju un slēdzeņu atvēršana, atveram, atslēdzam, atmūķējam. Durvju, seifu un automašīnu durvju atvēršana avārijas gadījumos vai
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Fasāžu darbi, iekštelpu darbi, hidroizolācija, betona injekcijas, fasāžu siltināšana, fasāžu renovācija, fasāžu apdare, plaisu nostiprināšana ar injekciju metodi, iekšējie celtniecības darbi, ārējie apdares celtniecības darbi, ēku fasāžu siltināšana, fasāžu renovācija, horizontālā hidroizolācija, vertikālā hidroizolācija, balkona

Forest Products, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi būvnieku komanda veic kvalitatīvus celtniecības un remonta darbus no pamatiem līdz atslēgai. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

VITRUM iekārta LV, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par mums:

Saviem klientiem mēs vienmēr piedāvājam kompleksos risinājumus: palīdzību iekārtu izvēlē, iekārtu montāžu un uzstādīšanu, kā arī garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga, LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.
Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.