Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga, LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

Logu plēves, SIA

Patversmes 10, Rīga, LV-1005
Kā mēs strādājam?:

Mūsu speciālisti ir profesionāļi savā jomā, veiks darbu kvalitatīvi, akurāti un precīzi, netraucējot Jūsu darbu un neradot problēmas. Veiks mērījumus, konsultācijas un cenu piedāvājumu bez maksas. Aptuvenais plēves uzstādīšanas apjoms vienā dienā ir no 20 – 50 m2, atkarībā no plēves veida un darba apstākļiem.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA „Darts Serviss” daudzus gadus specializējas daudzveidīgu konstrukciju ražošanā un uzstādīšanā, izmantojot stiklu – gan kā paredzēts lietot, gan arī pa materiālu veidiem, ko izmanto kopā ar stiklu. Lielā pieredze, kas uzkrāta firmas „Darts Serviss” pastāvēšanas laikā, ļauj mūsu ražošanas iecirknim un speciālistiem, kas nodarbojas ar montāžas darbiem, risināt pasūtītāja uzstādītos uzdevumus ieplānotajos termiņos un augstā kvalitātē. Turklāt vienmēr tiek lietoti pazīstamu ražotāju droši sertificēti materiāli.

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17a-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

ND Doors, SIA, garāžu vārtu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas par piemērotāko vārtu un citu konstrukciju izvēli ✓ Projektēšana un izgatavošana ✓ Produkcijas piegāde un uzstādīšanu ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope vai remonts ✓ Bezmaksas konsultācija Privātmāju garāžas vārti: ✓ Stripline ✓ Midline ✓ Flat line ✓ Raised panel ✓ Microrib-macrorib ✓ Full vision sections ✓ Two leaf swing door ✓ Smooth line ✓ Side door

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

RJ Būvnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums, kurā strādā profesionāli un pieredzējuši darbinieki, kvalitatīvi paveiks plaša spektra būvniecības darbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti, zvaniet un vienosimies!

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.