Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
automātiskie vārti, automātika, sekcijveida vārti, pieejas kontrole, kontrole, barjeras, durvis , metāla, durvis , PVC logi, paceļamās barjeras, šlagbaums, šlakbaums, šlakbaumi, šlagbaumi, paceļamie vārti, veramie

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
Apraksts:

SIA "ASNAG furniture" ir galdniecības uzņēmums, kas  izgatavo virtuves iekārtas, durvis, vannasistabas mēbeles, bērnu istabas mēbeles, biroja mēbeles, mēbeles guļamistabai pēc individuāla pasūtījuma. Galdniecības uzņēmums strādā ar dažādu veidu materiāliem - laminātu, MDF (finierētu un krāsotu), akrilu un koku. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām. Apmierināts klients ir viena no mūsu prioritātēm!

 

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Dekolat, SIA

Miera 76-1b, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA "Dekolat" pārstāv uzņēmumu "Deko". Uzņēmums klientiem piedāvā kvalitatīvo Dānijas firmas "Deko" produkciju

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Zāles pļāvēji, STIHL, VIKING, motorzāģi, dārza tehnika. STIHL bezvadu motorzāģi ar akumulatoru barošanu. Elektriskais akumulatoru motorzāģis. Ķēžu motorzāģis. Motorzāģu tirdzniecība, serviss, remonts. STIHL bezvadu vertikālais zargriezis. Akumulatoru zaru griezis. STIHL bezvadu motorizkaptis, elektriskā motorizkapts. Uz muguras

Gaja Pluss, SIA - Saliktu kravu pārvadājumi, pārvākšanās serviss ekspress piegāde, muitas noliktava Eiropā, Baltijā, Rīgā

Ogres 5-27, Rīga LV-1019
Par uzņēmumu:

Latvijas transporta kompānija "Gaja Pluss" tika dibināta 2001.gadā. Savas darbības laikā mūsu kompānija pierādīja sevi kā atbildīgu un drošu partneri. Darba pieredze vietējo apstākļu pārzināšanā kravu pārvadāšanas maršrutos pa visu Eiropas Savienību, ļauj nodrošināt mūsdienīgu kravas piegādi. Visi mūsu autovadītāji ir nodrošināti ar mobilajiem sakariem, kas ļauj menedžeram vienmēr iegūt operatīvu informāciju par kravas pārvadājuma gaitu un izpildi!

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.